Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Ангел Джамбазки кардинален: Решението за циганските гета са багери и валяк!
Ангел Джамбазки кардинален: Решението за циганските гета са багери и валяк!
Автор: ПИК
Дата
Дата
22515
Коментари
13
Ангел Джамбазки кардинален: Решението за циганските гета са багери и валяк!

Управлението на София е голяма отговорност, европейската листа зад мен е достатъчно дълга и хората да подготвени, за да може да довършат мандата. На повърхността виждаме позитивна кампания, а отстрани е кална. Личните нападки ще се решат в съда, а който лъже и клевети ще платят във всеки един смисъл. Всяко безобразно поведение, което се случи и във вашата телевизия е въпрос на личен избор. Този човек ще бъде осъден за пореден път", заяви кандидат-кметът Ангел Джамбазки пред БНТ.

Не трябва да се допуска подобно замърсяване на ефира. Виждаме един политически упадък от една страна, а от другата едно възраждане на патриотизма и на ВМРО, което буди завист", коментира още Джамбазки.

За това какво трябва да се направи в София, кандидатът уточни, че е важен редът, от паркирането до циганските гета. "Където има плочка трябва да има лампа, а където има лампа трябва да има камера. Видеонаблюдения навсякъде. Хората са го измислили - глобата дисциплинира не само гражданите, но и шофьорите. От ВМРО винаги сме били единодушни, че решението с циганските гета са багерите и валяците. Това са мести, които трябва да бъдат срутени, за да се възстанови реда в тези части", заяви

Джамбазки и допълни, че на тези които ще им бъдат бутнати бараките са свободни да си намерят работа и квартира.

За чистотата на въздуха кандидат-кметът уточни, че най-големия проблем е именно горенето на гуми и различни боклуци, както и автомобилите които не са преминали добросъвестни прегледите. Ако стане кмет Джамбазки заяви, че ще предоговори концесията на Софийска вода и да бъдат принудени да изградят канализацията на северните квартали, като Кремиковци и останалите, които са оставени като задния двор на София.

"От самото убийство, вижда се, знае се, показано е, че той е виновен. Това което ме вбесява, е че се допуска съда да се политизира. Съдията когато е в тога трябва да е абсолютно независим, неприемливо е съдия да ходи на семинари на които му плаща една грантова неправителствена организация и да взема решения въз основа на антибългарския хелзински комитет. Не могат да пускат на улицата да размахва нож всеки дегенерат. Категорично решение е политическо", заяви категорично Джамбазки и отново поиска подобни НПО-та като БХК да бъдат закрити.

Напиши коментар »
(13)
1
Ха ха ха!Това момче смешно стана вече!Като грамофонна плоча повтаря едно и също нещо!
2
яхвай багера , бе "юнако" !
3
Давай Джамбазки....мачкай циганската напаст и да вземем най накрая Финално решение по циганския въпрос
4
Джамбазки, през зимата ли ще ги палиш и задвижваш тези багери и валяци, а? Байгън от неграмотници. В гетото и извън него ...
5
Джамбаз, признай си че си гей, публична тайна е, всичко го знаят- защо криеш?
6
Има сиганска кръв. Тези които наи много лаят против сиганите те имат сигански ген затова и изпрати един вече за дупетат в Брюксел.
7
Да се отворят педе.растки клубове в гетата и ще видите как една керемида няма да барнат,камо ли къщи и колиби.Джамболина ще изчезне от ефира за винаги.
8
Колкото е по тъп, толкова е по-напорист за власт този истински комунист от комунистическото ВМРО другаря Джамбазки. Да не дава Господ на това алчно същество власт. Той не само ще избие братята си цигани, но ще разруши българската държава. Такива като него ще направят от България пустиня.
9
Джамбаза е хомо, в Европарламента го мачкат като валяк. Тука като си дойде стиска бузите и го раздава хард...
10
Не е комунист, този е явен фашист. Иначе си прав, фашистите ще направят от България пустиня, но те ще останат все по-нагли и все по-тлъсти.
11
Ангеле, смело напред!
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Da ti sera v ustata komunisti4eska moderatore
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?