Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Алла Пугачова гази руските закони
Алла Пугачова гази руските закони
Автор: "Ретро"
Дата
Дата
85783
Коментари
11
Алла Пугачова гази руските закони

Алла Пугачова възмути феновете си с поредна скандална изцепка. Примата на руската естрада и съпругът ѝ Максим Галкин пристигнаха на перона на една от московските гари не пеша, като редови пасажери, а с лимузина „Майбах“, която паркираха на забранено място. Шоуто се разигра на един от пероните на Рижката гара в столицата, където, освен черното лъскаво возило на Алла и Максим, пред влака паркира и бял микробус с техните деца – Хари и Лиза.

Според ръководството на железниците возилата на Пугачова не са попречели на останалите пътници, тъй като са се движили по втората платформа, която се води техническа. Тя е предназначена за специална техника, която се допуска при строго определени случаи. Въпреки това железниците започнаха проверка, която ще оцени действията на сътрудниците на гарата, допуснали лимузината на Алла.

Напиши коментар »
(11)
2
Истината е ,че на наблюдателите в живота винаги им е тъпо !Влез в играта !Стани играч !Страхливите го духат !https://bit.ly/2vGdh7g
3
1ви,вие от 44 г,газите законите бе!Пратихте генералите ,синове на Райна Княгиня,в лагер и,заедно с цялата интелигенция на България,вземахте им жилищата, и настанихте там мандраджийските борци,но оставихте слугинчетата,а сега Нинова изяде за една година 25 милиона и вие си пишете глупости !Я си провери твоята тиква че май бие на кухо!И вашите чайки бяха по тротоарите!
4
ПАРКИРА ТАКА,ЗА ДА Е ПО-БЛИЗКО ДО ПАМПЕРСИТЕ И НОЩНОТО ГЪРНЕ.
5
Hагла бaбичkа :(
6
@€Гpишoоу, взимай я-точно за теб е ,,, ,,,
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
отговор на коментар
Защо ми изтрихте репликата към отявленият гей-офил с дългия ник и под #1 в коментарите? Аз само му препоръчах подходящи лечебни процедури в съседна Турция.
10
В никоя друга държава не обиждат хората на "възраст", само в Българ.ия по- младите се подиграват на възра.стните. Тъ.пи балка.нски субекти са нашенци- постове 4,5,6 ,7 , а дори в една Гърция, Турция, Румъния, Сърбия възрастните са на почит, това се вижда и от филмите им! Та сега и Алла ви е виновна, не за това, което е направила, а сякаш възрастта й е порок т.е. ащото е стара! Жа.лки бай Ган.ъовци, и вие ще остареете, ама можете само да си мечтаете за нейния "старчески живот", голт.аци хаха...
11
ИМА ЛИ ЖЕЛАЕЩИ ГЕРОНТОФИЛИ?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?