Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Александър Томов: Криминални типове и крупни политици фалираха ЦСКА и „Кремиковци“
Александър Томов: Криминални типове и крупни политици фалираха ЦСКА и „Кремиковци“
Автор: ПИК
Дата
Дата
15945
Коментари
8
Александър Томов: Криминални типове и крупни политици фалираха ЦСКА и „Кремиковци“

Криминални типове и крупни политици фалираха ЦСКА и „Кремиковци“. За ЦСКА ще има съд. Темата е в развитие. След мен фалираха „Кремиковци“. Става въпрос за крупни политици, които искаха да контролират много пари след мен. Когато държавници няма подготовката, нещата са зле. Това обяви пред БНТ кандидатът за президент Александър Томов.

„Проверка на приватизацията е добра идея, но нека Борисов не говори. Той е участвал в сделки като премиер, така че не е добре да говори“, каза Томов.

Попитан за „Белене“, той каза: „Три правителства са виновни. Трудна е ситуацията, защото не можем да продадем оборудването. Трябва да се преговаря с близките нам страни за износ и ако си гарантираме добри договори, какъв е проблемът да имаме „Белене“. Просто трябва да се работи, а да не се говори.“

„Аз имам 14 гигантски проекти, които ще вкарат над 5 млрд . евро чужди инвестиции. Нашата държава я няма – пасивна е икономически. Най-бедна и най-корумпирана. Е, какво искаме. Нека хората гласуват за когото си искат, но поне да прочетат какво предлагат хората, които се кандидатират за президент. Ще се обогатят“, завърши Томов.

 

Още по темата
Александър Томов: Ако Борисов се кандидатира за президент, ще имаме коренно различна политическа ситуация
Часовник
19:27
„Левицата ще има двама кандидати – един на БСП, и един на останалите леви формации.Татяна Дончева (лидер на „Движение 21”) е един възможен силен кандидат – би...
Напиши коментар »
(8)
1
.... себе си ли говори?
2
НЕ друг, ти фалира ЦСКА. Винаги се измъква като мокра връв.
3
ТОЯ НАГЛЕЦ. ДОКОГА ЩЕ СЕ ПОКАЗВА. АКО ГОВОРИ ЗА ДАМБОВЦИТЕ. КОЙ ГИ ВКАРА В КРЕМИКОВЦИ. И С КОГО КРАДОХА. А. ИВАН ИВАНОВ. БОЖКО БОЖКОВ. И ЕДИН МАНГАЛ СЛИВНИШКИ. БОЖИДАР НИКОЛОВ. ДИРЕКТОР НА СТОМАНОДОБИВА. КОЛКО ЯКО СЕ КРАДЕ. ЧЕ СЕГА. НЯМА НИЩО ВЕЧЕ. БОЙКО ДА ДАДЕ СПИСЪКА. НА ВСИЧКИ УЧАСТВАЛИ В НОЩНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ. И ТОЙ ДА СЕ ПИШЕ
4
ТИ СИ ВУЛГАРЕН И НАГЪЛ, ЦИНИК! И КРЕМИКОВЦИ И ЦСКА ТИ ГИ УНИЩОЖИ, ФАЛИРА! ТОЧНО ПО ТОЗИ ПОВОД ХОРАТА ТЕ НАРЕКОХА САШО-АПАШО! КАКВО СЕ ПРАВИШ НА НЕВМЕНЯЕМ!
5
Г-Н ТОМОВ, АМА МНОГО СИ НАГЪЛ. КАК НЕ ТЕ Е СРАМ? СКРИЙ СЕ В МИША ДУПКА И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ЗА ДА ТИ ГЛЕДАМЕ ЛЪЖЛИВАТА И КРАДЛИВА МУТРА!!! ОТ 27 ГОДИНИ ВСИЧКИТЕ СТЕ ОТВРАТ. ОСВЕН ДА ЛЪЖЕТЕ И КРАДЕТЕ ДРУГО НЕ ПРАВИТЕ. ГНУС МЕ Е ОТ ВАС.
6
Г-н Томов, ако ти не си от тези криминални типове, защо не ги кажеш кои са! Така мога и аз да говоря, и хората да мислят че много знам. Казвам това, защото се познаваме от Евролевицата.
7
imeena se iskat,a ne glupoti.
8
Не вървайте на този болук и мошенник.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?