Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Александър Сиди: Обществото търси възмездие, държавата трябва да им го даде
Александър Сиди: Обществото търси възмездие, държавата трябва да им го даде
Автор: ПИК
Дата
Дата
8390
Коментари
9
Александър Сиди: Обществото търси възмездие, държавата трябва да им го даде

Битката между партии преди евровота става все по-ожесточена. На този фон скандалите с апартаментите на властта не само че не стихват, но се възпламеняват все по-силно. Междувременно напрежението в Габрово, след нападението над магазинер от двама агресори, расте.

"Напрежението ще стихне. Габрово е поредното колче в циганизацията на България. Тази конкретна общност злоупотребява с правата си. Държавата постоянно се опитва да интегрира тези хора. Но парите потъват в джобовете на техните барони, а това провокира чувството на безнаказаност. Хулиганските прояви стават все по-ежедневни. Трябва да приемем концепцията на Красимир Каракачанов. Въпреки че тя не е панацея. Започнаха законодателните инициативи в правилната посока", коментира депутатът от ВМРО Александър Сиди пред Bulgaria ON AIR.

Според него трябва да се премахне съкратената съдебна процедура. "Усещането за безнаказаност е големият проблем в България. Полицията си върши работата. Прокуратурата е тази, която преценява кой да бъде задържан и кой пуснат. Хората искат възмездие. Държавата трябва да им го даде", подчерта депутатът.

По думите на Сиди проблемът на "Апартаментгейт" са вратичките в закона, оставени през годините по различни причини. "Имотните сделки, които се сключват, са много по-различни от офертите по интернет сайтовете. Не всеки заслужава да бъде пожертван в името на партията си, щом срещу него няма достатъчно доказателства. Така се изчерпва доверието на хората в държавата", изтъкна Сиди.

Напиши коментар »
(9)
1
Кви хора сте вие бе СиДИ ли си ЮЕсБи ли си!!!Наглец!!!Без вас демек държавата няма да я има!напротив точно заради такива пишман патриоти като вас сме на това дережде.Откакто сте на власт,хептен се изтърва на циганите края...........Това е положението!!!
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
https://www.youtube.com/watch?v=0g1rpFVLoSc
4
Абе, еврейско патриотче (това е най-големият парадокс - евреин - патриот?!), ако бяхте откровени, досега 100 пъти трябваше да оттеглите подкрепата си за корумпираното народоубийствено правителство! Нямате грам достойнство и чест! Сърбате трохите от Тиквената трапеза и разигравате театро за дебили! Вие сте най-лъжовните националисти! Просто сега се надявате глупаците да ви повярват, че защитавате националните интереси! Смешен пиар...
5
Има явен хаос между българското общество и маргинализираният ромски етнос.Нагнетява се напрежението заради своеволията на хора от този етнос.Тяхното безнаказано поведение води до чувство за неравнопоставеност в обществото и толериране на една едни за сметка на други.Наложете концепцията на Каракачанов и опитайте да въведе ред,както обществен,така и властови.Достатъчно време за живели на наш гръб.Държавата е тази,която трябва да спре да им дава предимства за наша сметка.
6
Димитре,хубави,но празни приказки!Кой според теб трябва да наложи конценпцията на Шкембето,след като той самият е на власт и е вицепремиер на това правителство?!?Стига сте се правили на улави всичките!!!
7
Гледайте да не пострада някой циганин, че идват избори. А иначе гламурите ще помрънкат ден два и после пак както винаги ще викат Б-Е-Е-Е. Ще ги колите и онождате както си искате нали са Овце. Те на изборите ще идат за гъби а и наш Цецо нали ще пише протоколите та няма страшно.
8
Джуд, не дърпай тази опасна струна,с мръснишкия подумисъл- Печалба на електорален вот! И сега,и през есента! Има МВР,съд,Прокуратура! Те са овластените да определят вина! Не дърпай дявола за опашката! За теб,и шкембето е златен дъжд, подобни случай! Иначе сте пълен аут! Вие какво искате и търсите? Да почнем да се трепем по улиците и превозните средства, от нищо и за нищо,просто защото аз съм българин,а онзи( онези) манговци! Изобщо не ги оправдавам! И на мен ми е кипвало,от манган примитиви! Но това не е пътя! Само твърд и безжалостен закон за престъпника,грабителя,крадеца- без значение,какъв е! Иначе,другото е страшно и необратимо! Имаме жесток пример тук- на Балканите!
9
Държава има ли?!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?