Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
АЛАРМА ДО ЦИК: БСП ползва деца в кампанията, родителите им в неведение (ВИДЕО/СНИМКИ)
АЛАРМА ДО ЦИК: БСП ползва деца в кампанията, родителите им в неведение (ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
54555
Коментари
30
АЛАРМА ДО ЦИК: БСП ползва деца в кампанията, родителите им в неведение (ВИДЕО/СНИМКИ)

Деца от клуб в читалище "Харманли 2001" пеят и играят на предизборна среща на БСП. За това съобщиха потресени родители.

Специално за посрещането на Деница Златева председателят на читалището Любомир Андреев, активист на червените в града, под строй завел децата да забавляват соц-актива. Това освен, че е незаконно, е и в разрез на всякакви морални принципи, защото родителите на малчуганите въобще не са били информирани. Не е поискано и разрешение от майките и бащите, нито пък възрастните са знаели, че децата им ще бъдат впрегнати и употребени в предизборно мероприятие.

Скандалът се разразил, когато родителите вчера след обяд отишли да вземат децата си от читалището. За всеобща изненада се оказало, че децата ги няма?! Поверените на читалищния председател малчугани под строй били закарани в залата на Културния център, за да танцуват пред претендиращата за място в Европарламента Деница Златева и местните червени велможи.

"Потресени сме, това е безобразие. Никой не ни е информирал. Не сме давали съгласие. Никой няма право да експлоатира децата ни, за си прави политически пр с тях. Това е потресаващо", коментираха родителите на малчуганите.

Още по темата
СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: Кмет на БСП си построил палат с европари (СНИМКИ)
Часовник
10:45
Скандалът около къщите за гости, построени с европари, се разраства с всеки изминал ден. Поредният партиен функционер от БСП, облажил се от програмата, е кметът на Хаджидимово Людмил Терзиев....
Напиши коментар »
(30)
1
И децата вече разбраха, че Бсп печели изборите.
2
Тия деца, са опетнени и омърсени от комунистическите свине за винаги. Все едно да танцуват пред проститутки и крадци!!
3
Аз също ще стана крадлив ПЕС, като Мама Елена, Импексовата Балсала, СС Момата и Румен клепоухата пъпка, защото сме Цоцаалисти. Крадец е мойта мама, крадец ще съм и аз!
4
А вие кретени от кога показвате лица на деца и няма кой да ви нагласи.
5
Иска Чумата Импексова да я назначат Министър Председател, защото винаги е била назначавана, от Иван Костов, от Сергей Станишев, от Р.Овч и Гергов! Никога до сега не е печелила нищо сама,има опит за фалиране, купувала си е по един, или друг начин назначенията! За това е бясна Чумата Импексова, защото е некадърна, ама с претенции, с Лъжа и Простащина иска да преуспее! Ама вече дори не е кифла, а изсъхнала курабия!Мечтай си Нинова, мечтай си Импексова, само отчитай, че си истеричен ошаф и само злоба и номенклатурни номерца те спасяват от затвора, но и твоя ред идва! Споко другари верни,няма да е самотна, ще има компания с цялото ИБ на БКП/БСП+Фатмака!
6
БСП е шайка от мафиоти, крадци и наследници на убииците и терористи от БКП. Не гласувайте за тези изроди
7
АСКОВСКАТА ПР.ДЛЯ МИЛИОНЧЕВА, КОЯТО СЪСИПА НАШАТА ХУБАВА БЪЛГАРИЯ С ТИЯ КЪЩИ ЗА ГОСТИ, ТРЯБВА ДА ОТИДЕ НА БКЛУКА ЗАЕДНО С КРАДНЕЛИЯ СЛАНИНОВА...
9
Тези гадни комунисти до къде изпаднаха, децата да им печелят изборите!!! И най-важното, след като ги използват после ги пекат във фурна и изяждат! Крият от народа, такива са. Некои на скара с други на шиш. УжасТ!!!!
10
Бойко цървула цял живот на чикии ,да не се окаже че тъче на два стана(чурки)
11
червените на остров Болшевик
13
Другарите комунисти така са свикнали да ползват децата още от времето на Тато. Дано са им дали поне по 10 лева.
14
това е подхода на тия болшевики ..или почват с национал популизъм като Радев , или ползват най милото за пропаганда ..
15
Щом като червените използват деца, аз давам моите 5 да бъдат употребявани за моята любима партия и вожд. Но, на ден по 50 лева за детенце и могат да ги ползват колкото искат. Обичам партията, обичам Вожда, важното е да иска той. Жертвам се но да плаща както преди всеки избори за да победим пак. Не киха ли кинти, ще чакаме знак от БСП или ДПС. Който плаща, той пичели. Вожда знае, нали така винаги побеждава, като изпраща Цвъчко преди това да раздаде хинорарите. Давай Вожде, ние сме с теб, но не забравяй хинорарите. Капитализъм, и мама на тате не дава без кинти.
16
ЗАЩО НЕ ИЗКАРАХА ДЕЦАТА ПРЕДИ МЕСЕЦ ДА ПЕЯТ НА БАБИТЕ , А ГИ ВАДЯТ В ПРЕДИЗБОРЕН ПУНКТ , ТОВА Е БЕЗОБРАЗИЕ ...СРАААААААМММММ ....КАК НЕ ГИ Е СРААААМ БЕ.....
17
И техните тиквени ко......лета.Гъзолизци по наследство.
18
В интерес на истината родителите сме аз, колежката Macтypбакова и шефът Пъp_дял_koff. И не сме потресени, а изтресени.
19
На втората снимка децата са с едно по-малко, а тьотя им Диница е с издути бузи! Ква тая работа, няккъв фокус ли?
20
При болшевиките е така, не помните ли- чавдарчета, пионери и комсомолци маршируват пред мавзолея , и махат с ръце към др Живков и велможите от политбюро!!!!!!
21
В Харманли са eбaни в главите, не им обръщайте внимание.
22
Ами рекламата по телевизиите :"Какво е това, тате?" "Урна, сине" "А за какво служи?" "Ще гласуваме, сине". Иначе какво! Ако се съди по социологическите проучвания, БСП печели. Конюнктурата работи за опозицията с непрекъснатите скандали около властта („апартаментгейт“, „къщи за гости“, „Ало, Банов съм“, „кумгейт“, оградата по границата и пр.), с разкритията за повсеместна корупция, с провалите във външната политика и не на последно място – с появилото се безпрецедентно разцепление вътре в редиците на ГЕРБ. Впрочем, къде се дяна Цветанов напоследък? Замисля провала на лидера си?
23
отговор на коментар
Хаххаааа ...е да де ! Всичко са разбрали! ПОД СТРОЙ!
24
БСП ЩЕ ЗАГУБИ ДРАСТИЧНО ИЗБОРИТЕ! МИЛИОНЧЕВА И КУРРНЕЛА ЩЕ ХОДЯТ В ПАНДЕЛАТА!
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
и бавно развиващи се ползва!
27
Веднага да бъдат уволнени ръководителят на състава и директора на училището, който е разрешил това безобразие! Забранено е деца и ученици да бъдат използвани за политически цели и агитации! РИО ХАСКОВО веднага да направи проверка по случая и да се приложи закона с цялата му строгост! Да се сезира и Агенцията за закрила на детето!
28
Вие не разбрахте ли че червената буржуазия е готова на всичко САМО И САМО ДА НЕ ГИ СЪДЯТ! НО РУМЪНКАТА ИДВААААА.................
29
отговор на коментар
Браво ! Бликаща интелегентност! Ясни и задълбочени политически мотиви! Имаш ли си кочинка или да Ви сковем?
30
И какви песнички са пели дечицата?Ай сега по 300 лв. глоба за дете за използването му в политическо мероприятие.Тези пари ще отидат в социалните служби.Деницата да отваря кесията и директора,няма как да не е знавла ,че ще ползват подгряваща група деца за набиране на електорат.Щото им са кухи кофите на червените ,та така да баламосват възрастните.Те и няма какво да им кажат за ЕС.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?