Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
АБВ на закриването на кампанията си: Гласуваме не просто на 25-ти – гласуваме за живота си от 26-ти нататък
АБВ на закриването на кампанията си: Гласуваме не просто на 25-ти – гласуваме за живота си от 26-ти нататък
Автор: ПИК
Дата
Дата
5534
Коментари
0
АБВ на закриването на кампанията си: Гласуваме не просто на 25-ти – гласуваме за живота си от 26-ти нататък

Пред препълнена зала в читалището на село Брестник, Община „Родопи“ политическа партия АБВ закри предизборната си кампания днес. С аплодисменти присъстващите души посрещнаха президента на България /2002-2012/и лидер на ПП АБВ  Георги Първанов и силното присъствие на АБВ в Пловдив и региона - кандидатът за кмет на Община „Родопи” и областен председател на ПП АБВ Владимир Маринов, кандидатът за кмет в Пловдив Георги Илчев, лицата на АБВ в Стамболийски Иван Иванов, в Община „Марица“ -Атанас Тинков и в Съединение -  Атанас Вълков, градският лидер на АБВ в града на тепетата – ген. Валентин Петров.

Аз съм изключително щастлив, че ръководството на нашата политическа сила ни се довери  и избра именно моето село, именно село Брестник, да закрие кампанията за Пловдив- град и Пловдив- област. Това че отново времето не е с нас, мен лично ме радва, защото открих кампанията си на 28 ноември в Цалапица с пороен дъжд, закривам я в Брестник- отново с пороен дъжд. За мен това е предзнаменование, каза Владимир Маринов пред присъстващите в залата. И добави по-важното - че за по-малко от година партия АБВ не само е достигнала до сърцата и душите на хората във всички населени места в страната , но се е превърнала и във фактор на национално ниво с участие в управлението с вицепремиера и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин.

„АБВ е пълна с енергия, с дух и хора, които могат да променят нещата. Община Родопи считам за своя кауза. Кауза, в която няма да позволя този път, за разлика от 2011 г., да бъдат подменени резултатите. Ще се боря за доверието на всеки един от вас, скъпи брестничани, каза още Маринов. Той допълни, че изборите ще са тежки. „Нищо лесно не се постига на този свят. Няма лесни неща, но няма и непреодолими. Пред нас на 25-и октомври стои не въпроса да гласуваме, а да гласуваме за 26-и , защото поправителният изпит в политиката е за жалост веднъж на 4 г. Ако ние допуснем грешка сега, можем да я поправим не по-рано от 4 г. напред, обясни Маринов. Речта му трогна президента.    

„Слушам Владо Маринов и да ви призная години в българския парламент не съм чувал по- силна, проникновена и по-убедителна реч. Заставам тук пред вас като лидер на АБВ и като приятел на Владо Маринов ,на Георги Илчев,  на целия този прекрасен отбор, за да изразя своята категорична подкрепа за тях, заяви Георги Първанов.  Защото в тяхно лице виждам хора подготвени, почтени и добри професионалисти с доказани управленски качества. Хора, които ще бъдат по-добрите за управление на общините, за които ги издигаме, допълни Първанов. Нямам съмнение в това. Нещо повече. Понеже върви състезание в лявото пространство аз твърдя, че това е бъдеще, това е модерната, лява патриотична формация. Модерните лидери, които ще изведат социалната политика, социални партии на друго качествено равнище и ще печелят победи, които да ни вадят отново на водещо място в българската политика.

Пред препълнената зала лидерът на АБВ Георги Първанов разказа как от няколко дни обикаля страната ежедневно. „Днес и в предишните дни все по-настойчиво аз получавам предложение да се скарам от ваше име на министър- председателя Бойко Борисов, на Президента Плевнелиев, затова че доведоха отношенията с Русия до задънена улица. Затова , че спряха големи , печеливши за България и българския интерес големи енергийни проекти. Затова че затвориха руския пазар за българските стоки, затова че запушиха възможността за руски инвестиции в България, включително и в китна „Тракия”, където има прекрасни условия за това.  И от името на АБВ заявявам категорично, че ще направим всичко възможно да паднат санкциите срещу Русия, заяви президентът /2002-2012/.

Градусът на емоцията се вдигна още повече след като на сцената излезе любимият на мнозина българи и бурно аплодиран от залата певец Георги Христов.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?