Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
"Боецът" на Цветан Василев с обвинение за нападение над журналист
"Боецът" на Цветан Василев с обвинение за нападение над журналист
Автор: ПИК
Дата
Дата
30730
Коментари
10
"Боецът" на Цветан Василев с обвинение за нападение над журналист

Човекът на Цветан Василев - Георги Георгиев, е с обвинение за нападение над журналист. Това обявиха от Районна прокуратура Видин. Разследването е започнало след подаден сигнал от програмния директор на "Канал 3" за посегателство над екип на медията на 05.06.2019 г. във Видин от Георгиев, който е председател на ГД “БОЕЦ“, който сам парадира с връзките си банкера беглец Цветан Василев. 

Материалите по разследването са изпратени на компетентната прокуратура – Районна прокуратура – Видин. С постановление на Районна прокуратура – Видин от 13.06.2019 година е образувано досъдебно производство за хулиганство / чл. 325 ал.1 от НК/ и за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди /чл. 131 ал.1 т.12 във връзка с член 130 ал.2 от НК/.

В хода на разследването са изискани и приложени документи, проведени са разпити на свидетели, включително и на пострадалите от престъпленията, изискани и постъпили са аудио записи и писмена справка за подавани сигнали на тел.112, както и информация от директора на ОД МВР - Видин относно отразени проверки на лица и посетени сигнали, касаещи процесния период и разследваните случаи.

Назначени и изготвени са съдебно медицински експертизи за вида и характера на причинените телесни наранявания на пострадалите.

На 16.07.2019 година на Георги Георгиев е предявено на постановление за привличането му като обвиняем за  това, че на 05.06.2019г. в гр. Видин, на публично място – пред сградата на ТПКИ „Д. Благоев“, находящо се на ул. „Цар Иван Асен II“ № 3, е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като псувал, отправял обидни изрази по отношение на журналистически екип на телевизия „Канал 3 “,  нанесъл удар с ръка в областта на главата на Т. В. Г.– шофьор в телевизия Канал 3, както и удар с крак в областта на слабините  и удар с ръка по лицето на П. Н. П. – репортер в телевизия „Канал 3“ – престъпление по чл. 325, ал.1 от НК.

Наказателната отговорност на Георги Георгиев е ангажирана и за причиняване на леки телесни повреди на членовете от телевизионния екип на Канал 3 по хулигански подбуди – две престъпления по чл. 131 ал.1, т.12 във вр. с чл. 130, ал.2 от НК.

На пострадалия Т. В. Г., обвиняемият Георгиев е причинил контузия на лява скулна област с отток и зачервяване, довело до болка и страдание, а на П. Н. П.   - репортер в телевизия „Канал 3“ - контузия на дясна челно слепоочна област с оток и зачервяване, довело до болка и страдание.

Георги Георгиев е с мярка за неотклонение „Подписка“.

 

Напиши коментар »
(10)
1
Какви журналисти са тези с вид, език и поведение на каруцари. Много моля, не обиждайте журналистите. В тази тв всичко е маскара, цирк и долнопробен слугинаж
2
обади се 0889697633...щи покажа кунг фу и други възпитателни процедури ..
3
поведението на псевдожурналиста беше нагло и нямаше нищо общо с журналистиката всичко е постановка да се обвиняват хората
4
Както лицето с доказана форма на лека шизофрения Манол Глистев, така и тоя т. нар. "боец", бутайки всъщност през цялото време напред жена си, са един дол дренки - и все червенки, ха ха ха ха ха.............................
5
И ПИК са същите...
6
аз съм единствения който си оставя телефона ..за да вида каква мутра ще се осмили да звънне ...арреее бе ..биячи ..един циганин ви пише ..от каракачански произход съм и от цигански ...живея и работя в София от 9 години в дърводелски цех за поправка на всякакви мебели и тапицерии ...един циганин смел ви праща покана ..аааррее бе ...БОЕЦ ...къде да та чакам ..чи ми писна от такива ..аааррее бее...мутриии...що не звъните бе...СМЕЛИ...
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Това не са никакви журналисти, а едни охранени хамали без никаква мярка. Кой нормален човек ще говори с такива примати?!
9
Лицето с доказана форма на лека шизофрения Манол ГЛИСТЕВ направи егати му и цирка преди години на площада пред храм-паметника "Св. Александър Невски", преструвайки се, че група полицаи го пребиват от бой, докато всъщност те само го бяха наобиколили и нищо не му правеха. Има и клип в интернет и всеки може да се наслади на маймунските изпълнения на въпросния ГЛИСТ, набеден кой знай защо за "БУДНАТА СЪВЕСТ НА НАЦИЯТА?!?!?!". Та така и тоя т. нар. "МОЛЕЦ-БОЕЦ" - бутайки всъщност през цялото време напред жена си да удря с всичка сила най-вече оператора + останалите двама от телевизионния екип на Канал 3, стана за смях пред цяла България заедно с ШИЗОИДНИЯ ГЛИСТ!!! И ДВАМЦАТА са един дол дренки - и все червенки, ха ха ха ха ха.............................
10
"Боецът" трябва да влезе в затвора за да му порнат гъзеца!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?