Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
"Абе, тая Йончева била много куха лейка..." Пред нея Цветанов е древногръцки мислител...
"Абе, тая Йончева била много куха лейка..." Пред нея Цветанов е древногръцки мислител...
Дата
Дата
306656
Коментари
120
"Абе, тая Йончева била много куха лейка..." Пред нея Цветанов е древногръцки мислител...

Човек трудно може да стане свидетел на толкова грандиозен провал, какъвто си причини водачката на червената евролиста Елена Йончева в дебатите с Мария Габриел.

Пред очите на зрителите, които са и избиратели, се разкри една абсолютно безпомощна, некомпетентна и несъстоятелна персона.

Йончева показа, че няма нито позиции, нито тези, нито факти, нито собствени наблюдения, нито аргументи, с които да ги защити. Пък и откъде да ги има, като цялата ѝ кариера е минала в премиерските чаршафи и е отхранвана с държавната и банкерска чужда суха пара...

В главата ѝ изобщо няма никой и нищо, освен проценти и доклади, които кълве от дебели папки и на това отгоре обърква или манипулира цитатиет. Но след като бяха публикувани паметните записки от разговорите на контролиращите от Европейската комисия с шефа на ВКС Лозан Панов, вече знаем и как се пишат тези доклади.

Най-стъписваща все пак е пълната неспособност на Елена Йончева да говори и да се изразява. Рядко можеш да срещнеш човек, толкова скаран с езика. С основното си средство на труд!

Оказа се, че тя не може да съгласува дори частите на речта като подлог, сказуемо и допълнение, които при нея не съвпадаха нито по род, нито по число. Оказа се неспособна дори да формулира въпрос към опонентката си.

Говори така, а как ли пише? Ако се свали дословно фонограмата на това, което изрече, самата тя едва ли би разбрала какво е казала.

Направо да се чудиш и маеш как тази жена е била журналист, при положение че изказът ѝ е като на някакъв роден Маугли, излязъл току-що от гората.

Освен че не може да състави смислено изречение и да съгласува частите в него, тя просто пелтечеше, което вече изобщо не се покрива с представата за телевизионен журналист. В сравнение с нейните невчесани мисли от червената песнопойка за евровота Цветан Цветанов изглежда направо като древногръцки мислител и оратор.

Първият сблъсък между двата най-големи конкурента на тези избори - ГЕРБ и БСП, доказа, че водачката на червената евролиста Елена Йончева всъщност е колос на глинени крака. Едно митологизирано явление без абсолютно никакво покритие нито в професионален, нито в чисто човешки план. И всички нейни гръмки възгласи не са нищо друго, освен чужди думи и констатации, които тя очевидно дори не разбира и не осмисля, тъй като дори не може да ги формулира без пищовите си. 

Както се казва, най-страшното е друг да ти бере срама. Гледах дебатите с Елена Йончева и ме хвана срам, че си е изписала на челото занаята, който работят мнозина честни, почтени и кадърни хора. На излизане от блока един комшия ми каза: "Абе, тая Йончева била много куха лейка. Всички журналисти ли сте толкова измислени?".

Отминах го с крива усмивка. Не можах да измисля отговор.

Но имам съвет към Йончева: скрий се и недей да позориш занаята повече, като влизаш в дебати, от които си нямаш хал хабер. Защото песимистите твърдят, че няма накъде повече да се изложиш.

Аз обаче съм оптимист - има! Още при следващите дебати.

Напиши коментар »
(120)
1
Това се получава,когато мисълта изпреварва говора !
2
Очевидно не е толкова безопасна щом сте толкова превъзбудени, че от сутринта само за Йончева пишете.
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Елена показа на всички че сте корумпирани. Шайката и Вие сте пътници какъвто е и Порожанов. Един по един напускате потъващия кораб. Неделчо не е късно да обърнеш палачинката. Хайде нема време корумпе
5
съжаление човек не може да си избира комшиите и не рядко е обграден с простаци !
6
Цветанов - древногръцки мислител. ПИК, вие наистина издишате вече яко. Цветанов не е древногръцки мислител, това е обидно за него, примерно да га сравнявате с Аристотел. ТОЙ Е ЗЕВС. Богът от Олимп и Борисов може само брадата му да целува, а вие ТОПКИТЕ МУ.
7
Лудото Ленче може да води след себе си единствено, луди, дебили, илитерати и други подобни мръсоти!
8
..седнали на уиски .напили се и драскат. каквото им ражда болният мозък..
9
abe ti normalen lisi pro4eti sa kakvo i svaliha imoniteta --aman ot prosti hora --no tam v bsp 99 prozenta sa takiva nedonoseni isrodi
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Хич не сме превъзбудени, а стъписани от недоразумението, което нарича себе си журналистка!
12
Елена беше блестяща! Адмирации, а когато се казва истината - тя винаги боли! A тук някой беше попитал ПИК, дали са си пили хапчетата - явно не са!
13
ДО от 1до 4 ...Ами тя, Еленка, е по- корумпирана от всички! А и по- нагла! И вместо да се скрие, се пъчи на първа линия за радост на такова като вас.
14
От въздуха правят пари БСП-то, майстори са и с офшорките, Йончева ги открехна Мокрите мечти за власт на Нинова няма да се реализират!Единствено ще и напълнят розовите кюлоти!Бойко каза,че няма да хвърля пешкира,независимо от резултатите на евроизборите!Това окончателно подлуди Корнела,защото и се очертава дълга командировка до Сливен, на държавна издръжка,заедно с Деса Еврото и Еленка Офшорката! Спете спокойно тролчета,властта на БСП се отдалечава в далечното бъдеще,ако останат още привърженици на Нинова на тази земя!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
vsi4ki sozialisti triabva da budat isbivani do 10 koliano--te sasipaha bulgaria sa 50 godini
18
Турям бас, че тази тъп--о--тия е излязла от перото на кроко И-в-а, доредактирана от де-бе-ло-гъ-зият и началник и декорирана от ма-с-ти-ята. Третата е била в отпуска.
19
достойно Ленчето смачка чужденката.Не можете ПИК да пишете,че не е смела.НАПРОТИВ слага всички мъже от ПИК и ГЕРБ в малкия си джоб.И е била на фронта, а не като вас- ядене и пиене.Хахаха .МАЧКАЙ Ленче
20
Шума Цецо крадецо наглецо лъжецо е завършил училището за бавно развиващи се във Вършец.
21
Абе тази Габриел не знае на кой свят е! Допреди две години не знаеше как се включва компютър! Сега ми говори за дигитализация! Много ми е интересно как ще дигитализира родното си село!
22
Е като Матросов на герберастката амбразура. От драскач в жълт вестник - толкова. Накрая ще е от тия, които най-усърдно плюят бившия си шеф. Запомнете го.
23
Какъв мислител,какви пет лева е този плужек Цвинокио.Като му чуя името и се обривам.
24
Браво на Елена и Корнелия! Един по един изхвърлят мутрите от постовете им.Народа разбра кои са ГЕРБ.Доведоха държавата до пълен разпад.
25
самоуважаващ се сайт пише с такива вулгарни думи! Това си е чисто нецензурно съдържание! Що не пишете, че и сем. Карадайъ е с пет еврокъщички! - https://19min.bg/news/8/113214.html Не дава шишко, нали! А кухите лейки са в този сайт. Окензахте се. Факт!
26
Много бързо хората си спомниха на какво са способни Червените Кхмери и се осъзнаха, че ако се допусне БСП на власт с тази "Приватизаторка", ще фалира България, както Импексите! Единствено кражби и престъпления е Визията за Унищожение на България, преписана от Сполуката за България на Александър Лилов, довела престъпното управление на БСП-Виденов! Тази мегаломанка, в комбинация с Фатмака Жабок са страшна напаст, по-лоша и от чума!
27
отговор на коментар
andr354, пиле ела да ме избиш до 10 коляно! ама не смеееш оти ке ти оскубем перушината и ще ти я заврем от гръцмульо, до джигеро
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
Спираме да ви четем.От сутрин до вечер само едно си знаете- плюене по Радев,Радева,Корнелия,Ленчето.ОМРЪЗНАХТЕ НИ
30
Йончева е.а майката на Пик! Злобата им преминава в безпомощност, а това е сигурен признак за примирение. Удавиха се в собствените си храчки. Елена Йончева не е идеална, но е смела жена и истински борец за справедливост. Ще доведе докрай това, което е започнала. Да му мисли крадливата мутренска шайка, защото я чакат тежки дни. Евала и на президента, че има собствено мнение и не е като онова предишно мекотело, което защитаваше чужди интереси.
31
се тресе от корупционни сделки тези фекалии тръгнали да наричат Елена Йончева куха лейка. Кат, отидеш в държави, където се стреля на месо, тогава можеш да пишеш, дебелогъз и дебелобуз! Това не са вински черва, това са Авгиеви обори и нямам идея кой може да ги изчисти, освен всичко да се събори и да се изгради отново. Аре пак провалилата се Десислава Танева - новият стар министър. Пък уж имало много кандитати за министри. Има, ама явно няма и всеки се дърпа от чумата герб. Мноооого хубаво ви чува Европа!
32
най честен от това излезе Цветанов , въпреки доносите по поръчка на Йончева в сайта “ свободна европа“ , която не е свободна еа клеветническа ....А Панов защо не подава оставка и той има незаконни имоти ..
33
въртя су.ка като на запис по БНТ опорките, накрая "та-пира" изцъкли стъклен поглед към "жи-рафа" и зацикли: "пък аз като бях с Венелин в Сирия..."
34
Сега като излезе и убиеца на държави-Гечев ще видите
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
Чета коментарите и се възмущавам - има едни хора които се възмущават от ПИК а цял ден висят в сайта - значи има какво да прочетат - иначе се възмущават.А за Ленчето какво да кажа - жалка работа - поне като журналист трябваше да е по подготвена.Такова сричане такова заекване от незнание.Тя е на нивото на Антон Тодоров - не - надценявам я - Тодоров говори с факти и документи а Ленчето само повтаря колко са лоши ГЕРБ.Е - няма да и помогне - ще трябва да отговаря за злоупотребите с КТБ ,прането на пари ,имотите.НАП да и направи незабавно проверка.
37
Фактът , че днес цял ден кохортата на Падишаха плюе по най-долнопробен начин Елена, говори, че е уцелила в десятката. Давай Елена и не обръщай внимание на драскачите от ПИК.
38
затова виете на умряло :)))))))))
39
Една куха лейка раздруса толкова яко шайката само можем да гадаем колко е куха бандата на тиквата.
40
41
До 32. Ако ти си идиот, не ни прави и нас на такива. Цветанов не може да докаже доходи за покупка на толкова апартаменти, за другите разходи да не говорим.. Един го ската и стана депутат от герб. Въпроса не е в имането - живеем в капитализъм и е нормално едни да имат много други да се прехранват от кофите за болук - а в доходите, как са придобити.
42
В каквото ме обвинят казвам обратното , каквито и статистики и европейски комисии да изкарват аз пак казвам обратното от ГРОБ винаги сме прави и сме NUBER 1 !!!
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
Елена се бори да не влезе в затвора, не знам привържениците на БСП точно за какво се борят.Знам обаче, че и магаре да им сложат те без да се замислят ще го изберат, точно като избирателите и на ДПС.
45
В случая руския словоред е виновен, забравихте ле , че Йончева е руска гражданка и че нейния майчин език е руският. Прочее, тя и с българския език няма нищо общо, защото и баща и не е българин, ама карай да върви...
46
Nishto podobno,ot tova,koeto pishesh i kazvash!!! Kuha leika prostashki termin molia za izvinenie e Gabrielata. Parvo niama vizia,gleda strtashno,govori nerazbrano i zaucheno prosto p[rozira slapata i podkrepa za GERB NEISTOVO,SAMO I SAMO DA E PAK TAM. zA NEIA I SEMEISTVOO I eVROPARLAMENTA E manna nebesna.kajete kakvo tochno vi vpechatli!? Tova se e chukala sas sina na Dol i e stanala chujdozemska snaha ili kakvo !! Naroda ni ne e tolkoz prost,kolkoto go mislia avtora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
47
обеща до края на петилетката да дигитализира и всички къщи за гости в Хаджидимово
48
Тая офшорната що не разказа пред публиката как етиопските пирати са й напукали пендарата!
49
Мария е чиста българка,а Льона е хибрид...
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
Zabravih,che e zabravila rodnia si krai,ot edno predavane za Xadjidimovo,vie chakate tazu chapla s klioshtavata shia da mislia za naroda si> To se vidia po TV KAKVO KAZAHA HORATA ZANEIA. zASHTO NE OTIDE TAM DA PRAVIA PROPAGANDA,v rodnia si krai!? Zashtoto niama surat !!
52
Не разбирате ли, че с тези заглавия и величаенето на дълбоко компрометирани личности като Цветанов, Плевнелиев, Борисов и т.н. , само наливате вода в мелницата на социалистите! Учителят по физическо, с пъпешовата глава - мислител!!! Ха-ха-ха! И какво е измислил - как да си купиш седем апартамента с 2000 лв заплата!?
53
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
54
Мария Габриел, стокира! Складира! ПАри прибира! От нищо не разбира! НО е герберористка и само знае да обира! Не се вписва в родната среда, защото ние бедни сме, окрала ни е тя, ние знаем това и не и прощаваме за греховните дела! ОСТАВКА И СЪД!
55
Имам чувството, че тази статийка е писана за собственика на това умряло сайтче- неизвестният фъфльо! Пратете шефчето си на логопед, че буди само смях и съжаление!
56
Резултатите показват, че след нейни сигнали доста министри и зам. председател на шайката си тръгнаха. Не мога да ги преброя вече. Та кой е кухия не знам.
57
Маугли Йо йо
58
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
59
Браво на Бойко. Забодего на КУР....нела и идиотите около нея и на Мадура мириз....лив. Оставка няма даа има ще има пълен мандат кретени. Сори. След две години колко ще са останали от вас....А и Курнела е пътник след разгрома на изборите. Ще я линчуват нейните.
60
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
61
Даже на руснаците още през 1993 г. им писна от наглите и крадливи комунисти , биха им шута като със закон забраниха тяхната КПСС и рахатясаха.....Само ние и диваците в Северна Корея продължаваме да ги търпим и дундуркаме, вместо цялата им върхушка БеСеПераси начело с Импексова и протежето и в президентството отдавна да е в панделата !!! Докога ???
62
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
63
Тази леля Йончева, явно 55 годишната и възраст дава отражение в тъпотиите и-Защо винаги когато говори се ХИЛИ-И чете само откъси от този доклад-тя няма МИСЪЛ, но не трябва да се сърдим-Всеки зависим от Европачките говори монотонно, отговаря си сам, пък много важно дали го разбират-всеки знае че от тези 17 депутати нищо не зависи-те само вдигат ръка да си получат европачките, а тука лаят да минава времета
64
Най ма изкефи констатацията на ПИК, че всички гледачи на Нова са били избиратели на Ленчето.
65
Като чета коментарите за сетен път се убеждавам, че по-прости, нагли дебили от комунистите няма. С техните махленски моабети доникате няма да стигнем.
66
Hahah!EDIN KOMSHIYA KAZA!!???I tova e generalno zakluchenie,! Nsum chul,grutzki,mislitel,filosof i orator,da e zavurshil pomostno uchiliste,za bavnorazvivasti,se?Ama znam,li? Tuk e bulgaria! I jurnalisti tamo se prukvat!Narodut!Toi e sudnika uj!Ama i toi,yavno e pomostno uchiliste zavurshil,stom ,treti mandat gi turpi,i kradtzite,i naglite nekadurnitzi!
67
Брато, ти си бавнозагряващ, бе, ходи се лекувай! Боже , прибери си тия недоразумения, Цв бил най-честен, ти наред ли си, бе,алоо..Той не можа да докаже произхода на първите си 6 апартамента-направи ни на луди, че за 5 години тогава на държавна работа е припечелил за 6 апартамента....а сега пък се изгаври с обикновения българин като буквално му подариха заради лобиране и разрешение на незаконни дейности луксозен апартамент с асансъор..докато има такива заблуд ени овце като теб, такива нагли ка@тили ще ни упра вляват!
68
Тази изсушена скумпия, дето няма никаква каризма и сексапил ми е смешна как си е повярвала .Приказката "Пази боже сляпо да прогледа" в действие..Многото пари заслепяват човека, той си живее в паралелен свят..Тая мухла първо си намери мазен свекър, за да я избута нагоре в Европа, а парите явно са я победили тотално.Жалка е с тия шаблонни фрази и поведение!Няма нищо естествено в нея!
69
Браво на 67. Точно и ясно казано. Той и Папата им го каза на гербаците какво представляват ама немат акъл да го разберат неграмотниците. Не се жалете, скоро ще им отсипем на апартаментаджийте и техните лакей като „Чур“ подобаващо
70
Едно е да говориш от сърце и знание, друго е да наизустиш брюкселски текстове, които въобще, ама въобще не разбираш! Габриел декламира навсякъде едно и също ! Ще се бори до дупка, защото и е хубаво и уютно в Брюксел. А и добре платено местенце.. Питам, като беше досега там, защо не усетихме че работи за нас- българския народ!
71
След като Борисов каза, че независимо от резултатите няма да подава оставка на Нинова й се дръпна л....то! Видя как й се изплъзва премиерския пост и това ще я довърши.Интересно ми е тя защо обвързва резултатите от евроизборите с оставка на правителството. По-точно знам защо по нейните разбирания,но поне за сега няма да й се отвори парашута.Нинова, Милионцева не можа да ти свърши работата за, която я беше наела, язък само тя спечели с депутатството в Европарламента.
72
Йончева е куха лейка? Кака Ивче, която няма кой да бие по грозота, тъпота, слугинаж, непрофесионализъм и наглост. Ако има огледала удома си, нека Ивчето се огледа, да си сложи очилата и да мисли. Да обиждаш хей така, за 5 сребърника, без да се замислиш ти кой си е признак на абсолютен примитивизъм. А журналистика тук няма, убедили сме се отдавна.
73
Не чакай банкянския сикаджия да даде оставка. Всичките гербаци са такива наглеци. Ще крадат и ще усвояват Европейски фондове и програми до последно. Така са се вкопчили във властта за служби и апартаменти и къщти за гости, че няма пускане.
74
Какво ли не прави човек за пари!!! Ей на - какво да му кажа на съседа - та той имаше предвид мен и колeжката Maнгаcapkова... Само не знам какво ще правим след като шaйkaта си отиде... шефът Пъp_дялko като нищо ще ни yволни и тогава - ща-не ща - пак ще трябва да обърна палачинката!
75
Аз Йончева я знам. Беше ми интересно какво ще каже госпожа Гapгамел. Пълна трагедия: наизустени опорки и нулев смисъл.
76
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
77
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
78
Неква ирония спрямо това което имаме като мисловна дейност на Цецу Апартаментов, с този асансьор си е направо полу бог.
79
На кощрамбестата скумрия само носът е забележителен. Откакто започна кампаниятя носът и се удължи забележимо.
80
Ха, ха, ха, обичаната, умна, уважавана и призната журналистка отнесе като бръмбар сламка евробрюкселското чиновниче,което се опитваше с общи,заучени ,отвлечени,безинтерестни и неинтересуващи хората лафове да поддържа някакъв диалог,но когато трябваше да отговаря на въпросите за кражбите на еврофондовете от тиквите, мизерния живот на голяма част от населението и рекордната бедност,зацикляше или се опитваше да се измъква със заучени клишета !Браво Елена, продължавай все така е успеха ти е гарантиран! Колкото до поръчсковата повърня на "нежната красаница"с особените уши, тя явно е послушала съвета на шефката си Мастиягърчева да не се доближава до телевизора и сега пуска писаното предварително преди седмица в редакцията на сайтчето-кенеф ПИК материалче!А колкото до отчаяното откровение на "умничето"с номер77 ,написан в типичен стил и маниер и понамирисващ на кенефче,не си струва човек да го коментира!
81
Жената с големите уши и маймунски мимики наистина е полудяла, за пари ли го прави или състоянието и се влошава....и в двата случая е обект на медицината
82
Ивка е кукувица за пример, но не правете като нея за да не станете за смях!!!
83
Горкият Недко, как ли влиза сутрин в тоя джурлясик парк!!!!??????
84
ДО 27 ! Ако бяха затрещели Румънските Калашници когато трябваше и тук ти сега щеше да лежиш под паметна плоча на ОРЛАНДОВЦИ "Отворко"
85
брато , аз и моята съпруга имаме общо по наследство 4 апартамента в различни места по София ,които са на по 40 години ...повтарям НАСЛЕДСТВЕНИ ...АЗ СЪМ ЕДНО ДЕТЕ И СЪПРУГАТА МИ Е ЕДНО ДЕТЕ ...НЯМАМЕ БРАТЯ ИЛИ СЕСТРИ...апартамента от нейните родители и моите родители и НАШ общ тристаен в центъра на София ..и имаме две къщи - вили по 50 кв ..да кажем извън София...родителите ми са били работещи хора ТРАКТОРИСТ - КОМБАЙНЕР - МЕХАНИЗАТОР -БАЩА МИ ..А ТЪСТА Е БИЛ И ТОЙ В СФЕРАТА НА ВИНОПРОИЗВОДСТВОТО И ЛОЗАРСТВОТО и са спестявали цял живот ...починаха на по 80 години ...това че сме наследници ...прави ли ни престъпници ...и АЗ утре ще ги продам и ще си купя да кажем в някой такъв квартал на цена близка до тази на Цветанов ...що завиждаш ..за НАСЛЕДСТВО което не е твое..
86
Таа Мара Дигитал ГЕЙбриел баси траверсата.....никви джуки цомби ЙОК......акъл ХЕПТЕН нема.....анадънму ве шайкаджии залупени
87
КРАЙ ЕЛЕНА, НАМРАЗИХ И СВЕТА. ЕЛЕНА!!!!
88
Елена добре си знае интереса.Няма дар слово но има опорни точки и дебели папки.Но за да си боркиня за справедливост ти самия трябва да си чист.А Елена си е интересчийка от голяма класа.Свикнала е да се движи около големи клечки които съответно ще я закрилят.Мама мия.
89
Елена добре си знае интереса.Няма дар слово но има опорни точки и дебели папки.Но за да си боркиня за справедливост ти самия трябва да си чист.А Елена си е интересчийка от голяма класа.Свикнала е да се движи около големи клечки които съответно ще я закрилят.Мама мия.
90
На всички тук мръсни ,г-нусливи невежи болшевишки боклуци от вас по кухи лейки няма в целия свят където комунизма е заклеймен във всичките му форми вие искате и подкрепяте каскетските изчадия да върнат България в средновековието! На всички вас защитавайки с коментарите си изключително опасната и вредна джебчийка която трябва да лежи доживот в затвора да ми я --дете к-ра и да ви се и-зсера в гнусните усти!
91
Ама има,ХАПАРТАМЕНТ/И,КЪЩИ за ГОСТИ3(ТРИ),ЧЕ НЕМОЕ ДА ПИШЕ,ГОВОРИ,ЩО Й Е?
92
Подлог и сказуемо не са части на речта, а части на изречението. Части на речта са съществително и глагол. Не е Йончева неграмотната в случая
93
Не знам какво е интересното и великото в говоренето на Ленчето МилиЙончева.Чудя се, не я ли е срам да говори за корупция,като по-корумпирана от нея няма.То не беше офшорна фирма ,то не беше покупка на земи с адвокатите на КТБ,то не беше къщи за гости с евросредства.По КРАДЛИВО И КОРУМПИРАНО човече от тази рускиня ,мразща бългаският народ, не съм виждала.Не знам каква журналистка е била,но това което виждам говори за една псевдо "журналистка", колкото и да плюете Ива Николова, Ленчето "журналя" не може да я настигне по знания ,възможности и статии.
94
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
95
Не трийте коментарите бе смешници. В коментара ми няма нищо нецензурно, а само факти, че списвачката на този пасквил е осъдена клеветница - за 40000 лева от Томислав Дончев.
96
Гласувайте за Елена Йончева с бюлетина номер 10- Коалиция за България!
97
Ако българската прокуратура и съд си вършеха работата както трябва, това нечистоплъно същество- елена йончева отдавна трбваше да лежи в сливенския затвор за дълъг период от време!
98
П'И' К - крет:ените на по тъп'ите герб:ерч' ета!!!
99
С този език не правите добра услуга на ГЕРБ. Напротив отблъсквате ги още повече. Не мога да проумея как една жена на достатъчно зряла възраст може да използва такива отвратителни изрази. Колкото и да плюете по г-жа Йончева трябва да знаете, че тя се ползва с авторитет и хората и имат доверие.
100
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
101
Ле ле ама тая русата много е алчна, да не е циганка? Черната е много гадна и слузеста подмазвачка женена за сина на червен белгийски изрод. Закъсалия сме я с тея двете като избор.
102
Чироза Гаргамел показа , че единствената и компетентност се състои в лапането на спаружен евро кавал и надуването му. За такава персона спокойно може да се отнесе бившия химн на Атака ,отнасящ се за някои леснодостъпни личности на Тиквата.Затова сега слугинажа от това сайтче бълва змии и гущери поради очертаващата се загуба на господарите си.
103
отговор на коментар
Ако беше безопасна, нямаше да е подсъдима.
104
Само баба яга може да сравни Елена с празната крагуна цвъки и с чироза.
105
Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2vGdh7g
106
БРАВО НА МАРИЯ САМО НАПРЕД ГЕРБ ...ДОЛНИТЕ ЧЕРВЕНИ ИЗМАМНИ ОФШОРКИ ВЪВ СЛИВЕН МЪРШИ
107
отговор на коментар
Другарю!!! Не сте разбрали? Не го сравняват с Аристотел а с една „КУХА ЛЕЙКА“ др.МИЛИйончева!??-човека който се „БОРИ,“ срещу такива, като себе си!!!?
108
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
109
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
110
Да идва 26-ти май,за да не виждам щрауси и опушени панталони на пратенички на дедо Юнкер.Две фльорци с чуждоземни фамилии,ще защитават интересите на българите в ЕС.Те ли са идиотки,или ние глупаците от най бедната и обрулена държава? Северна Македония ни бастиса по много хитър балкански способ,там населението е спокойно за бъдещето си.350-лева наши пари минимална пенсия,два пъти по големи заплати от нашите и още привилегии за които северната й съседка може само да мечтае.Кога чуждоземни чавги,ще се застъпят сериозно за нас българите? Никога!
111
Авторката на материала може да е е ...в устата .Цветанов е физкултурник
112
Куха е половата дупка на авторката-баба Ива дъртата мастия!
113
защото няма големи цици ! Големите цици означават , че са пълни с мляко и е готова да нахрани българския народ.
114
кой е по-куха лейка ?този който знае и чужди езици или този който знае само български?
115
отговор на коментар
Евтино, евтино.....Цифрова....дребнаво и за детско стихотворение не става това дето го лапуцаш! Това такива като теб все са бедни, все са гладни..., но и отявлено некомпетентни, жалки троловски драскачи!
116
Ще е голямо шоу ако стане евродепутат, вече всички в Европа ще бъдат убедени, че българите са некадърници! Познания по българска граматика ???? Нещо непознато за един комунист! И как да научат нещо, като избиха интелигенцията на България, за да ни управляват безкнижници и некадърници и техните отрочета!
117
Какво ви учудва госпожо?Те налагат своето мнение с цинизми и обиди,но защо ли не сме изненадани.Човек не може да надскочи боя си!
118
Смешно е хора като Елена Йончева да казват че живеем зле. На какво отгоре ?!? Тя ли ? С пари, къщи , вили....?!? Тя ли живее зле ? Корнелия Нинова ? Румен Радев ? Овчаров ? Тези хора от какво точно се оплакват ????
119
ЧУДЯ СЕ ТАЯ ИВА ИМА ЛИ ДВА ГРАМА МОЗЪК , ИЛИ ВЕЧЕ СА ПОД ДВА!!!!!
120
отговор на коментар
А нахалната Габриел, непрекъснато бърбореше и я прекъсваше. Е, как да говориш свързано тогава !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?