Вход
София
Времето в София 15 o C

САМО В ПИК ТV! Димитър Иванов с остър коментар за Местан, писмото на Доган и опасностите пред мира в България (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК ТV! Димитър Иванов с остър коментар за Местан, писмото на Доган и опасностите пред мира в България (ОБНОВЕНА)

на 17.03.2017
6623
39
САМО В ПИК ТV! Димитър Иванов с остър коментар за Местан, писмото на Доган и опасностите пред мира в България (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
17.03.2017
39
6623

Бившият шеф на политическата полиция - VI-то управление на ДС, Димитър Иванов коментира партията на Лютви Местан - ДОСТ, намесата на Турция в българските избори, писмото на Ахмед Доган преди вота, опасностите пред България в нажежената ситуация в Европа преди референдума в южната ни съседка, както и политическата ситуация у нас преди парламентарния вот.

"Има причина, има и повод за изявлението на Ахмед Доган. В случая той, български политик, в известен смисъл държавник и философ през определен период изпраща послания до българското общество", заяви той.

"Сега го прави за пореден път като поводът са парламентарните избори. Причината е в мисленето на Доган, но и на други хора. Той предупреждава за нещо, мисли предварително и иска да се избегнат вредни последици", сподели експертът.

"Доган се опитва да предложи нова формула за съставяне на правителство. Предстоят избори, а обществото е силно разделено, не само между БСП и ГЕРБ, между Бойко и Корнелия, а във всяка една част", категоричен е Димитър Иванов.

"Доган казва, че трябва да се обединим и че е необходим нов тип интегриран патриотизъм. Всички трябва да работят за националната кауза на Република България, която е държавен суверенитет, независимост, териториална цялост, защита на границите", увери бившият шеф на политическата полиция.

"Доган въвежда друго ново понятие - етнонация. Трябва да видим кои думи той изпуска или избягва в текста - например мултикултурализъм, Доган казва "етнонация", казва "заветите на Левски", казва "земя, която е моя, твоя и негова". Този текст не ме дразни, а напротив - харесва ми", отсече Димитър Иванов.

"Доган предлага нова концепция за национално единение. Смисълът му е след изборите всички партии да се съберат и да направят една голяма коалиция, която да управлява. На второ четене се разбира, че той говори за единна държава с единна нация във външнополитически план", обяви експертът.

Не изключвам да се стигне до едно приближаване на отношенията между Обединените патриоти и ДПС. При патриотите има много опитни политици, които знаят колко динамична и променяща се е международната политика", информира той.

"Посланието на Доган е сложно написано, но текстът може да се опрости. Възможно е да се е повлиял от Лютви Местан, който говори по този начин", добави Димитър Иванов.

Всички приказки на Плевнелиев за евроатлантическите ценности отиват по дяволите. Евросъюзът се разпада от север. Не знаем кога на Орбан ще му писне и ще поиска да напусне Европейският съюз. На южният фланг започва НАТО да се разваля. Турция притежава най-голямата европейска армия със 600 хиляди войници", коментира бившият шеф на политическата полиция.

"Всеки трябва да гледа в собствената си паница. С какво право критикуваме Ердоган, той защитава националните си интереси", попита експертът.

ИНТРИГА! Новият служебен министър на културата не би връчил орден "Златен век" на Димитър Иванов

ИНТРИГА! Новият служебен министър на културата не би връчил орден "Златен век" на Димитър Иванов

Новият служебен министър на културата ще направи основна...

на 01.02.2017

"Очевидно е, че има намеса от страна на Турция в нашите избори, но стига сме говорили за Меркел и Ердоган. Нас какво ни интересуват техните отношения. Кой регистрира партия ДОСТ? Кой търпи посланик Гьокче да си развява байряка? Българският съд ги регистрира ДОСТ, а за Гьокче си има правилник, който той нарушава. Тук не им е виновен Ердоган, аз не го защитавам, но това са риторични въпроси, чиито отговори са известни", каза историкът.

"Ердоган е един много сериозен лидер. Трябва да го оставим, несериозно е да го свързваме с нашите си проблеми. Не може да се съревноваваме географски и исторически с Турция. Да не говорим за икономически и за тежестта, която има Турция в международната политика", отсече Димитър Иванов.

"Изявлението на Доган е подадена ръка. Глупаво е тя да бъде отхвърлена", заключи експертът.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(39)
1
ЕРДОГАН винаги е наричал предателя БОКО ТИКВАТА от ГЕРБ "МОЙ БРАТ"
2
Няма как Гестапото да не е кум на сватбата между Сланинова и Чалмата, както навремето ожене Местана със Момата! И двете мангалски партии са за Анадола, а червените свине със Сланинова начело в северна Корея!!
3
И колко пъти ще ти набутвате пред очите "компетентното" мнение на служителите на Държавна сигурност и на политическата полиция отпреди двайсет и седем години?
4
.... регистриран с МЪЛЧАЛИВОТО СЪГЛАСИЕ И ОДОБРЕНИЕ на БОКО Тиквата.
5
На Орлов мост, Кой прави мuнеm на Чалмата пред хилади цигани и ченичерски башибозук!
6
Рошко Ка.пута- Е.бания от руски тираджии в Холандия LZ1RGD- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664 София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап 32.....тел..0877 58 38 45.....0889 67 66 78.. http://roshkovip.snimka.bg/
7
Ахмед Доган (Меди Доганов): "Пътят на България за Европа минава през Босфора", "Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на фирмите в държавата. Искам да сте много наясно с този въпрос", "Имаме си обръч от фирми - те ни финансират, ние им помагаме". И т.н., и т.н. България никога не е била в такава разруха, както "благодарение" на тези майкопродавци и българомразци!
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
От много приказки полза няма!!! ДА, ДОШЛО Е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО, НО И ВРЕМЕ ЗА ОБЕДИНЕНИЕ - В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!! НЕКА СЕ ВИДИ НАЙ-СЕТНЕ, КОЙ ЗА КАКВО СЕ БОРИ!ДА ПАДНАТ МАСКИТЕ, ДА СИ СПАСИМ ОТЕЧЕСТВОТО, ПЪК ПОСЛЕ.....ПОСЛЕ ЩЕ ИЗДИГНЕМ БЕСИЛКИТЕ - ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ!!! ЗНАЕМ КОИ СА!
10
Искат да ви намажат Доган с мед, че като го преглътнете по-леко, кога се огледате - и у нас , като в Македония. ДПС и Доган никога няма да се откажат от исканията за отделни, колективни права на мюсюлманите в България, пътьом кръщавайки ги всички "турци", а в цял свят това е довеждало до едно - автономия и отделяне. ДПС години наред води предизборни кампании на турски, във всичките им общински администрации се говори на турски, когато управляват на турски се говори и в министерствата и агенциите, Доган не веднъж е унижавал българската държава и институции. ДПС години наред разпределяше порциите благодарение на гласове от автобуси и секции в Турция. Те разчитат на това, че бързо забравяте.Сега ДОСТ е обявен във всички смъртни грехове, а не прави нищо по-различно от тях - и помислите им са еднакви, само ви заблуждават.
11
СМЕ СЪГЛАСНИ,ЧЕ НАРОДА Е РАЗЕДИНЕН ПОЧТИ ВСИЧКИ ВЕЧЕ ЗНАЕМ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ ХИЛЯДА ПЪТИ Е ПО-ДОБРЕ БСП С ПАТРИОТИ ,С ДПС,ОТКОЛКОТО ГЕРБ,С ДОСТ,С МАРЕШКИ ЗА ДА ИЗЛЕЗЕ И НАПРАВИ ИЗЯВЛЕНИЕ ДОГАН СИ ИМА ПРИЧИНИ НАЙ-НИ ХАРЕСА ,ЧЕ ЗЕМЯТА Е ЕДНА И ХРИСТИЯНИ ,И МЮСЮЛМАНИ РОДИНАТА НИ Е БЪЛГАРИЯ НИЕ СИ ЖИВЕЕМ МИРНО И СГОВОРНО ДВЕТЕ РЕЛИГИИ САМО БЪЛГ,ТУРЦИ В ТУРЦИЯ СА ЗА ДОСТ И ТО ЗАЩОТО ГИ ЗАПЛАШВАТ,ЧЕ ЩЕ ИМ ОТНЕМАТ БИЗНЕС,РАБОТА...АХМЕД ДОГАН Е НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ
12
БСП с лъжливата си лидерка подготвят правителство Орешарски 2 което помни всеки един българин с металните заграждения пред НС , фалита на банки ,измамите,мизерията и пристапленията които се случиха през това време Бог да пази Българи
13
"България никога не е била в такава разруха, както "благодарение" на тези майкопродавци и българомразци! Предполагам визираш турците в България. Те са българомразци, макар че истината е, че най-много мразят помаците. Мен ако питаш управляващите, особено след 1990 са най-големите майкопродавци и българомразци и те са основно българи и българи от еврейски произход. Жалка и тъжна картинка!
14
Че и двамата сте за бесилото
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Оня ден минах през Монтана и що да видя, билбордове на ДПС с водача на листата Димитър Аврамов, бивш депутат от ГЕРБ. Сещате се кой е? Беше осъден с Деси Танева за лобизъм, после го хванаха с 50 бона маркирани пари подкуп, а накрая и за купуване на избиратели. Вълкът козината си мени, нрава никога, това е Доган. Това е, а другото са празни приказки.
17
тръгни след бръмбар-ще те заведе до л...о.ДС го слушаме от 89г.
18
Спомняте ли си кой се скри в турското посолство, след като бе заловен джипа оборудван с разузнавателна апаратура на МИТ? След като го увериха, че не е компроментиран и за него няма пряка опасност, излезе от скривалището си. Типично поведение на такъв, който има за какво да се страхува за нещо, което другите на знаят.
19
на вечната коалиция БСП-ДПС. А това за "етнонацията" е раждане на философски глуповетини с опасен контекст, много различен от внушението, което ни прави въпросния Кръстник. А самото писмо на Доган е търсене на последен шанс да легализира скоро присъствието си във властта под прикритието на възгласа за някакъв негов "патриотизъм".
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Моля, байгън от ченгесарски акъли, стига си философствал.!!!! Крали, крали та сега да плеснем с ръце и се прегърнем / какво от това ,че Сланинова била крала!!!!!/ моля ви се Да ив опростим всичко ! Абе хора тези за малоумници ни ни вземат. !!!! Много ги е страх от ГЕРБ!!!!!!
22
Тази статия е написана за да се оправдае бъдещата коалиция между ДПСиБСП ето народе под лозунгите “ да спасим държавата “ “ да се обеденим в името на спокойствието на Българския народ “ как ДПС отново ще раздава порциите без да е спечелила изборите . Разбрахте ли сега чичови ЧЕРВЕНОТИКВИНИЧЕТА какво ни се готви след 26 март ? Съюзът Между БСП и ДПС е ясен -а патриотите ще бъдат разбити и по голямата част от тях ще се включат в този съюз . Лявата част от обществото ни имат за какво да си помислят на 26 март .
23
Моля, сайтът ПИКда се изразява точно и коректно. Димитър Иванов не е бил Началник на 6-то управление на ДС, а началникп на 6 -ти отдел в това управление. Освен това да наричаш този човек Началник на политическата полиция е несериозно.
24
ГЕСТАПО ПАК ЛИ СЕ ИСРА?
25
Щом Гестапото хвали Сараите, значи всичко е ясно.
26
гестапото няма нищо общо с доган но отново се мъчи да се приобщи , руснаците казват шепилов , т.е нашенско шесташко шепиловче, с оная крадла шаренкова
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
=Зад=кулис=ните „Ч=Е=Н=Г=Е=Т=А“ от =Д=С, искат през 4 години да избираме „НО=ВИ ЛИ=ЦА“ - а те отзад тe „В=СЕ СЪ=ЩИ=ТЕ“ от 1989 година и да потриват ръце. Защото много я харесват тази игра, лъжат народа, правят нови партии, качват и свалят политици..................=
29
@ЕРДОГАН винаги е наричал предателя БОКО ТИКВАТА от ГЕРБ "МОЙ БРАТ """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Ne, narichashe go MYYTRA! """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Neshto protiv?..............chovek ne moje da izbjaga ot biografiyata si.
30
Добре дошла Маша в Родината наша и все така Маша както преди 1990 беше Маша!!!!!!
31
Братя българи, оставете деленото на комунисти и на „праведни” ами всички на избори ако не искате да учите турски, циганите да имат само права, без задължения и да им плащате тока, водата, транспорта и да ви крадат. Организирайте се така както са се организирали и мобилизирали опълченците на Шипка. От Турция имат намерения да дойдат на талази избиратели, които да определят правилата на живота у нас, да ви накарат да се молите на алаха и жените да носят бурки. Вижте какво става в Македония, в която македонците разделени само на две партии са на път да допуснат обединените албански партии постепенно да превземат страната им. А у нас сме разделени на над 20 партии, чиято основна цел е да се доберат до властта, за да се облагодетелстват техните членове на гърба на обикновените граждани.
32
Абе ей,топ-разузнавачи! Стига сте дрънкали глупости... И обикновения не разбиращ от разузнаване българин знаеше,че ряза.ните ще ни скроят шапката. Що не ги елиминирахте преди 25 години,а? Ама нееее! Бяха ви нужни за да се правите на необходими с вашите тъпи анализи. Марш в дупките си...
33
ИВАНОВ,ДОГАН,МЕСТАН,ЧУКОВ-ВСЕ ОТ ЧЕНГЕТА АКЪЛ ИСКАТЕ ДА ЧЕРПИМ!НЯМАТ СВЪРШВАНЕ
34
Да видим какви са били при вас тези комунисти/социалисти, които са имали за цел да опустошат държавата: Ц.Цачева беше председател на 43-то НС, Велчев – зам.председател на ПГ на ГЕРБ, чийто председател беше Ц.Цветанов – също свидна рожба на БКП. Менда пък беше шеф на Икономическата комисия на 43-то НС. Да са опропастили България – не са, а кръволоци и убийци също не са. Ами унуката на бившия партизанин от отряд "Чавдар" и дъщеря на червен партиен велможа - Лили Павлова ? Сигурен ли си, че тя не държи у дома си пищов парабел и някоя и друга бомба "бухалка" или одринка? Ама както виждаш не ти е направила атентат, а ти оправяше магистралите и санирането на панелките. ТОГАВА ЗА КАКЪВ ДЯВОЛ ПЛЯМПАШ ВРЕЛИ-НЕКИПЕЛИ И ПЛАШИШ ЕЛЕКТОРАТА СЪС СОЦИАЛИСТИТЕ? ДА СА ВЗЕМАЛИ ЗА 1 Г. 21 МЛРД.ЛВ ЗАЕМ – НЕ СА; ВИЕ С В.ГОРАНОВ ГО ИЗТЕГЛИХТЕ.
35
ВСИЧКО СЛУЧВАЩОСЕ Е ВСЛЕДСТВИЕ НЕКЪДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ
36
Престанете да ни навирате в очите този ноторно известен човек, Митьо -гестапото......."Евросъюзът се разпадал от север"?????? Ето такива нелепости твърди ченгето, той е подвластен само на ченгесарски номера......
37
Старата школа си личи по изтънчения начин на манипулиране с малко думи всички опорни точки са спуснати: 1/ Догановото ДПС в съюз с новите обединени и умни патриоти да поднесе властта на БСП 2/ ЕС се разпада нужен ни е нов съюз и от само себе си трябва да подразберете че това е с Русия и БСП е готова за това 3/ НАТО се разпада защото най-голяма Европейска Турска армия ще го напусне - БСП иска нов съюз с Русия 4/ Ердоган е силен, Европа трепери и Османската империя скоро ще е факт - затова трябва да се обединим всички българи и турци и да се приобщим към султана ако той поиска Бат Митко пак е едни гърди напред защото всички агенти са отново обединени под едно знаме и готови да щурмуват властта. Дано се намери някой който да разбере че следващите 5-6 години докато Турция възстановява разрушената си Армия която в момента е небоеспособна и деморализирана са нашия шанс да я има България. Шанс да укрепим Държавата, Икономиката, да си вдигнем на крака Армия, Полиция, да не се надяваме на някой отвън да ни спаси, а да възстановим духа и силата на БЪЛГАРИНА който е мачкал турци, гърци, сърби, румънци ..... и сам е защитавал границите си
38
Митю гестапото е много ама много далеч от истината за Доган. Кога този, който твърдеше, че пътя на България към Европа минава през Босфора стана негов идеолог и любимец. Доган е един интересчия. След като му спряха субсидиите от Турция, се насочи към Русия. Самоотстраняването на ДПС от властта по негова много погрешна идея го лиши от още облаги. Сега драпа пак да е на власт с цената на всичко - от фалшив патриотизъм до отричане на голяма част от своя етнос. Конщунство е той да ни говори за най-светлата личност в нашата история Васил Левски. С две думи - БЕЗ ДОГАН братя българи.
39
станишев тъпия гей целува ли се на лъвов мост с местан? и обслужваше ли с удоволствие рязания шпек от сараите? кой назначи за шев на данс пеевски с разпрания от дпс гъз?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Коя партия или коалиция ще подкрепите на парламентарните избори на 26 март?
архив

- Пешо, дължиш ми една стотачка. - Ок, пиши ми на сметката. - Добре, добавям и десет лева. - За какво десет лева? - За откриване на сметка.

няма нови новини
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
сега
1623
четат ПИК
сега
четат тази новина
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! СКАНДАЛ! Цветанов разкри драма с черновите от КСНС! Хората на Радев подготвили становище, че едва ли не излизаме от ЕС и НАТО (ОБНОВЕНА)
x
Медът спасява хормоните - ето как
x