Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Бисер Миланов-Петното съзря нова политическа репресия срещу себе си
Бисер Миланов-Петното съзря нова политическа репресия срещу себе си
Автор: ПИК
Дата
Дата
18671
Коментари
1
Бисер Миланов-Петното съзря нова политическа репресия срещу себе си

Политическата репресия тръгна с нова сила срещу личността ми. Това написа в обръщение до медиите Бисер Миланов-Петното. Припомняме, че той беше кандидат за президент и получи 0,08% от гласовете на избирателите.

"Тук се проличава и явната проява на управлението на правосъдната система. По този начин ли новият държавен глава е решил да обединява народа или тези, които го издигнаха? Защото същите тези, които го издигнаха, през 2014 година ми предлагаха да подпиша декларация срещу Борисов, с която да удостоверя, че същият ми е предлагал 500 000 лв., за да радикализирам протестите, с обещание, че незабавно ще ме освободят от затвора", разкри Бисер Миланов.

"Кой има власт над "независимата" съдебна система и как от оправдателна присъда на Районен съд София, след абсолютно неоснователен протест на прокуратурата, която ми поиска 1 година и 6 месеца лишаване от свобода и без никакви нови обстоятелства по делото, Софийски градски съд ми постановява присъда от 3 години лишаване от свобода , включително и забрана за напускане на държавата. При положение, че дори няма жалба по делото, внесена от "уж" потърпевшата - платена протестираща Боряна Георгиева, която е не само наркоманка, а и бивша жена на Тишо Боксьора, който излежава присъда за убийство. Същата е и знаков свидетел, който променя многократно показанията си на делото срещу Златко Баретата", припомня той.

"Е, какви мотиви ще напише съдийката? Аз мога да ви кажа - "чисто политически". Защото, който не е удобен на системата, става "криминално проявен". Днес страда моето семейство, моите деца, моите близки, утре може да са вашите или вие ще се ползвате от народопоговорката: "Наведена глава, сабя не я сече!" Призовавам ръководителите на БСП и ГЕРБ, ако нямат участие в този сценарий, да вземат незабавно отношение за тази политическа репресия, която е очевадна", заключва Бисер Миланов в обръщението си до медиите. 

Още по темата
И Бисер Миланов - Петното се представи като кандидат-президент, обеща арести на политици
Часовник
19:45
Повечето хора, кандидати за президент са на задкулисието, те по-скоро са кандидат-затворници. Това каза в студиото на БНТ Бисер Миланов, известен като Петното. Той се определи като единственият...
Напиши коментар »
(1)
1
Този е един мнооого голям боклук
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
стрелка
Коя партия или коалиция ще подкрепите на парламентарните избори на 26 март?